Reviews

Hieronder een kleine selectie van 155 reviews. Wij stellen uw feedback op prijs.
Hierdoor weten wij waar we onze service kunnen verbeteren of dat de inspanning die wij leveren door u als klant wordt gewaardeerd.
Laat daarom uw beoordeling achter op campercontact.


   

Gemiddelde beoordeling op Campercontact

Uitstekende camperplaats, echt genoten met onze kinderen. Netjes aangelegd en schone voorzieningen, echt top!

Wij komen zeker terug.

Thierry-Storm
20 september 2020

We zijn hier van 18 september t/m 21 september. Een héle mooie CP met véél potentie. Wij hebben het hier goed naar de zin. Er wordt hard gewerkt om het nog mooier te maken.

Niesmann-Bischoff-Arto-69E
19 september 2020

Top locatie met schitterend uitzicht op het water. Heerlijk om gewoon ff tot rust te komen. Wandelgebied rondom en heerlijk om hapje te eten.

Bianca-xx
5 september 2020

Topplaats, perfect gelegen direct aan het water. Leuke plaatsen aan het mooie meer om te zwemen. Goede zorg!!!

Marian 9777
10 augustus 2020

Prachtige camperlocatie aan meer in bosrijke omgeving. Plaatsen ruim bemeten. Prima voor wandelelaars en fietsers. Restaurant in directe omgeving.(door Corona nu gesloten) Veel ruimte voor kinderen met speeltoestel en strand met langzaam aflopend waterniveau. Vriendelijke medewerkers aan receptie en regelmatig te vinden op de camper locatie. Honden en eigenaar vinden een eigen gedeelte van deze camperplaats. Al met al voor elk wat wils.

Serasta
19 mei 2020

Heerlijke ruimtelijke camperplaats. Bijzonder hond-vriendelijk. Met onze camper direct aan het strand. Meer heb je niet nodig.

Tino en Bertie
17 mei