Strandhuys Zuyver

TIJDELIJK GESLOTEN

Puur genieten bij
Strandhuys Zuyver

Zuyver staat voor heerlijk puur eten, terwijl je geniet van de schitterende strandomgeving aan het water.

 

Het terras van Strandhuys Zuyver is weer geopend!

Je bent weer van harte welkom op ons ruime en gezellige terras het water. Hier waan je je echt even op vakantie. Kom genieten van de lekkerste gerechten en dranken, terwijl je uitkijkt over het hagelwitte strand en heldere water van Landgoed Duynenwater. 

Een tafel voor het terras reserveren is bij ons niet verplicht. Na een korte gezondheidscheck, wijzen we je een beschikbare tafel toe. Toch zeker zijn van een tafel? Stuur dan een mail naar zuyver@duynenwater.nl en plaats je reservering.

Wij zijn alert op de huidige coronamaatregelen en gaan ervanuit dat onze gasten dat ook zijn. Samen maken er we een geweldige zomer van!

Tot snel! 

Let’s party until the sun goes down!

Met uitzicht over het water, een mooi terras, een ruim strand en een romantisch trouwprieel is Strandhuys Zuyver een unieke locatie voor feesten, partijen en bruiloften. Zowel particulier als zakelijk. De locatie leent zich ook voor publieke evenementen. Benieuwd naar de actuele evenementen bij Strandhuys Zuyver?

Bespreek de mogelijkheden

Bij Strandhuys Zuyver is niets te gek. We denken graag met je mee. Samen bespreken we de wensen en behoeften en zorgen we dat we van jouw event een belevenis maken om nooit te vergeten. Meer informatie over de mogelijkheden?
Neem contact op via zuyver@duynenwater.nl